Rapportering, beslutsstöd eller analys?

30 november, 2016
Skriven av: Intelliplan
Kategori: Insikt

reporting

Behöver du rapportering, beslutsstöd eller analys? Intelliplan har det du behöver.

Vi vill ge våra kunder och användare de bästa förutsättningarna för att styra sin verksamhet. Därför erbjuder Intelliplan flera lösningar så att ni kan arbeta med beslutstöd på det sätt som passar er bäst. Här är några av de möjligheter som vi erbjuder idag:

Rapportgenerator i Nya Intelliplan

Nya Intelliplan erbjuder ett helt nytt sätt att ta ut data från systemet genom en rapportgenerator. Det är lätt att komma igång men samtidigt kraftfullt med tanke på all information som du kan få ut.

Så här enkelt är det:

  1. Ange vilken typ av data som ska visas, ur ett förbestämt bibliotek.
  2. Data visas blixtsnabbt och det går enkelt att lägga till och ta bort kolumner och att filtrera så exakt det som är intressant visas.
  3. Resultatet kan sparas som en rapport som kan återanvändas och det går också att exportera till Excel för vidare analys.

Intelliplan BI i QlikView

Intelliplans BI-lösning med Qlikview ger dig avancerad visualisering av ditt affärsdata och kraftfulla möjligheter att enkelt växla mellan överblick och att dyka djupare ner för att verkligen förstå din verksamhet och kopplingen mellan aktiviter och resultat.

Vi levererar en färdig analysprodukt som ni kan börja arbeta med direkt. Grafer, rapporter och analysförslag är redan klara och ni behöver bara bestämma er för vad ni vill fokusera på just nu.

Datalager

För de som har behov av att knyta ihop affärsdata från Intelliplan med t.ex. ekonomi- och lönesystem i ett separat system för beslutstöd erbjuder vi ett datalager för extern koppling.

I vårt datalager sammanställs information från Intelliplans databas för snabb inläsning till ert eget visualiseringsverktyg där ni kan bygga vad ni vill.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

⇐ Tillbaka till bloggen.