Intelliplan ser fram emot nya spännande samarbeten.

20 juni, 2017
Skriven av: Intelliplan
Kategori: Insikt

Nya kunder under våren, varav några av de största i Sverige

Faktum är att under 2017 har ytterligare tre bemanningsföretag, varav en i det absoluta toppskiktet, på Almegas topp-25 valt Intelliplan som partner och affärssystem. Detta ser vi som ett kvitto på att vår nysatsning och utveckling av Intelliplan är rätt väg framåt.

Nytt säljstöd och mer på gång

Vi har under våren fortsatt på 2016 års satsning mot högre funktionalitet och användarvänlighet. Efter vår mobilanpassade konsultportal, adressbok och rapportgenerator lanserar vi vårt nya säljstöd som integrerat mot Oneflow kommer att erbjuda en komplett digital avtalshantering. Vi har även i ett nära samarbete med våra kunder mött efterfrågan av en kundportal att enkelt kunna använda i valfri device.

Intelliplan Event

Intelliplan Event är ytterligare en ny del i vårt utbud som kommer att ta större plats framåt. I maj höll vi ett mycket uppskattat frukostseminarium på tema GDPR i samarbete med Sharp Cookie Advisors och vi har fått många bra förslag på kommande ämnen som våra kunder vill ta del av. Alla bra idéer och synpunkter välkomnas!

Det blir en innehållsrik höst men först hoppas vi på en varm och solig sommar.

Intelliplan önskar glad sommar och tackar för förtroendet från våra mer än 200 kunder i norden. Vi kommer ladda under sommaren för att hjälpa våra kunder än mer i höst.

⇐ Tillbaka till bloggen.