God fortsättning och nytt från Clockwork, Logent samt OnePartnerGroup

27 december, 2018
Skriven av: utsikt
Kategori: UtsiktElin Wiklund, delägare på rekryteringsföretaget Clockwork, intervjuas om bland annat om hennes bästa affärer. Hon meddelar även att Clockwork avser att satsa på Umeå-regionen under 2019 (vk.se).

Inför 2019 ökar Clockwork sitt stöd till fotbollsföreningen Gefle IF med anledning av den tuffa säsong klubben nu lämnar bakom sig. Spel i Division 1 innebär nya utmaningar för klubben. En av dem är att många av spelarna behöver arbeta vid sidan av fotbollen för att försörja sig, och där kommer Clockwork vara behjälpeliga (tt.se).

Logent har tecknat ett nationellt avtal inom bemanning med Lambertsson, en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar (mynewsdesk.com).

OnePartnerGroup och Rättighetsbolaget ISP Sport har tecknat ett nytt marknadsförings- och sponsoravtal för perioden 2019–2022. Avtalet innebär att OnePartnerGroup växlar upp sitt idrottsengagemang under den kommande treårsperioden och även ingår partnerskap med flera olika idrottsförbund (onepartnergroup.se).

OnePartnerGroup öppnar även kontor i Tingsryd. Det innebär att det nu finns 47 lokala OnePartnerGroup-kontor runt om i landet (onepartnergroup.se).

God fortsättning!

⇐ Tillbaka till bloggen.