Intelliplan - Affärssystem för bemanningsföretag

Hur går det med säljet?

Kämpar du med att ha koll på vem som ringt vem, i vilket ärende, hur det samtalet gick, vem som köpte vad, när, och hur du och de andra säljarna tror att det kommer att se ut framöver?

Intelliplan video - CRM och BI
Se video
REKRYTERING

Ibland säger det bara klick.

Du vet vad vi menar. Och med Intelliplan är det ofta bara några klick bort. Lägg ut dina jobbannonser, få överblick på nya sökande och kandidater du redan känner, matcha och lös din kunds problem. Inte svårare än så.

BEMANNING

Rätt person. På rätt plats.

Planera, schemalägg och tidrapportera. Klar. Visst känns det enkelt?

Matcha person med plats och optimera beläggningen. Långa och korta uppdrag för olika personer med olika löner på samma ställe? Jadå.

Anställningsavtal, arbetsgivarintyg och rapporteringen till SCB? Jo.

Sjukfrånvaro, omsättning, vinst, garantilönekostnader, rekryteringsbehovsprognoser? Ja. Och? Ja, vi har det. Också.

EKONOMI

Priset för avtalet.

Pengar. Kronor och ören. Och de får inte hamna fel. Slipp kostsamma krediteringar och betala ut korrekta löner. För vi har koll på alla regler i alla kollektivavtal som berör just dig. OB, övertid, prestationslön, arbetstidsförkortning och mycket annat sköts helt automatiskt. Smidigt, eller hur?

CRM

Snacka går ju.

Mycket i pipen? Kämpar du med att ha koll på vem som ringt vem, i vilket ärende, hur det samtalet gick, vem som köpte vad, när, och hur du och de andra säljarna tror att det kommer att se ut framledes? Vi ger dig överblick på alla aktiviteter kring försäljning och leveranser, att analysera säljprocessen och få uppföljning på affärer. För en kund i taget. Eller alla på en gång. Som du vill.

BUSINESS INTELLIGENCE

Lite intelligentare Intelliplan.

Vill du ha mer? Addera Intelliplan BI så får du koll på vilka tjänster du levererar mest av, vad som är mest lönsamt, vilka som är dina mest återkommande kunder, vilken volym varje kund står för, hur effektiv du är i säljarbetet, om du ringer rätt person och om det blir affär efter kontakt. Om du vill.

INTEGRATION

Där och här. Dit och hit.

Och dem emellan. Vi vet hur det är. För du och många andra berättar för oss. Därför är Intelliplan ett affärssystem som integrerar. När du rekryterar vill du säkert att din annons ska synas på t ex AMS, Monster, CareerBuilder, Metro och Blocket? När du köper in kundkontakter från t ex Bisnode vill du antagligen få in dem i systemet för att börja sälja? Kanske strävar du efter att vara så digitaliserad som möjligt och vill använda dig av digitala signaturer? Vi integrerar det också. Och framför allt kan vi integrera med de flesta löne- och fakturasystem som används, t ex Hogia, Visma. Har du andra behov? Vi är öppna för att integrera mot det mesta du kan behöva. Hojta så tittar vi på det tillsammans.